Shakira, consiliera lui Barack Obama pe probleme de educatie

Apropo.ro / 06.10.2011, 17:00
Shakira, consiliera lui Barack Obama pe probleme de educatie
Shakira a fost numita de presedintele american Barack Obama consiliera pe probleme de educatie pentru comunitatea hispanica.

Cantareata Shakira a semnat la Washington o initiativa a World Bank pentru suma de 334 milioane de dolari, bani ce vor merge in ajutorul copiilor din America Latina si din Caraibe.

Artista a mers si la Casa Alba unde l-a intalnit pe Barack Obama care i-a propus sa faca parte dintro comisie care sa il ajute pe presedinte in problemele de educatie, in cadrul unor proiecte ce vizeaza comunitatea hispanica din SUA.

Shakira, in varsta de 33 de ani, ambasador UNICEF, a mai fost implicata in diferite proiecte caritabile, printre care se afla si intrajutorarea unor elevi cu dizabilitati din Barranquilla.

Shakira si World Bank vor lupta impreuna pentru ca micutii de pana in varsta de sase ani sa aiba parte de o buna crestere si o alimentatie sanatoasa, dar si sa le ofere sprijinul necesar dezvoltarii.

„Vrem o lume mai buna, vrem sa le oferim copiilor o sansa la viata, indiferent din ce mediu provin si ce probleme au. Oferindu-i fiecarui copil un start in viata, ne ajutam si pe noi in ce priveste viitorul”, a declarat artista columbiana.