Shakira: “Cupa Mondială mi-a schimbat viaţa!”

Apropo.ro / 14.07.2014, 11:45
Shakira: “Cupa Mondială mi-a schimbat viaţa!”
Shakira consideră că viaţa ei a fost complet schimbată de Cupa Mondială!
În timp ce promova imnul campionatului din 2010, „Waka Waka (Time for Africa)”, artista l-a cunoscut şi s-a îndrăgostit de Gerard Piqué. Shakira spune că nu ar fi devenit mama lui Milan,  dacă nu s-ar fi întâlnit  atunci cu celebrul fotbalist.
 
Foto:AFP Mediafax Foto – Odd Andersen
 
Cântăreaţa columbiană Shakira, care – alături de americanul Carlos Santana, brazilianca Ivete Sangalo şi o şcoală de samba – va participa, duminică, la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale 2014, de pe arena Maracana din Rio de Janeiro, are un fiu în vârstă de 18 luni, Milan, cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué şi crede că niciodată nu l-ar fi întâlnit pe acesta dacă nu ar fi acceptat să cânte imnul Cupei Mondiale din 2010, informează contactmusic.com.
 
Foto: AFP Mediafax Foto – Robyn Beck
 
Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, a spus: „Nu voi uita niciodată că mi-am întâlnit dragostea vieţii mele la Cupa Mondială”.
„Dacă n-ar fi fost Cupa Mondială, fiul meu, Milan, n-ar fi fost aici”, a completat artista.
 
Foto: AFP Mediafax Foto – Gabriel Bouys
 
Potrivit Mediafax, Shakira are o relaţie din 2011 cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, dar nu se grăbeşte cu căsătoria. Vedeta a declarat într-un interviu că o nuntă nu va schimba cu nimic legătura profundă pe care o are cu partenerul de viaţă. În 2013, ea a devenit mamă pentru prima dată, atunci când l-a născut pe Milan.