Shakira face STOP PE PIEPT în noul clip dedicat CM de Fotbal 2014

De: Cătălina Matei / 27.05.2014, 14:00
Shakira face STOP PE PIEPT în noul clip dedicat CM de Fotbal 2014
După ce în urmă cu patru ani a cântat imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, cântăreaţa ”recidivează” cu un nou single dedicat competiţiei care se va desfăşura anul acesta în Brazilia. În videoclipul piesei ”La La La”, Shakira face schimbde pase cu iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique, iar fiul lor apare şi el în câteva secvenţe.

În 2010, Shakira se îndrăgostea de fundaşul spaniol Gerard Pique în timpul filmărilor videclipului ”Waka Waka”, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. Între timp, cei doi au devenit părinţi şi apar din nou într-un alt clip dedicat aceleeaşi competiţii, care va începe peste câteva săptămâni în Brazilia.

Chiar dacă nu este imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din 2014, ”La La La” are toate şansele să devină un hit, mai ales că, în videoclipul piesei, Shakira face un schimb de pase cu partenerul ei de viaţă. Ba chiar şi un stop pe piept cu o minge de fotbal, dovedind astfel că artista originară din Columbia chiar se pricepe la fotbal.

În clip, mai apare şi Milan, băieţelul celor doi, care dă cu piciorul în minge, la îndemnul mamei sale. Însă cel care primeşte pasa nu este tatăl său, fotbalistul Gerard Pique, ci un… elefant!

Noul single Shakira, „La La La”, a fost inclus pe albumul „One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official”.

Foto: Hepta