Shakira joacă în „Iubiri secrete”

De: Nicoleta Nicolae / 21.12.2011, 12:09
Shakira joacă în
Interpreta poliţistei din „Iubiri secrete” de la Prima TV seamănă izbitor cu Shakira.

Shakira, aşa cum o alintă prietenii şi colegii pe Luisa Purdescu, este cea mai recentă achiziţie din distribuţia serialului „Iubiri secrete”. Luisa va da viaţă personajului Simona Grigore, o poliţistă care acţionează sub acoperire. Frumoasa Simona va încearca să descurce iţele complicate ale cazurilor care îi implică pe membrii familiei Mariş şi ai clanului Mamiron.

Luisa Purdescu s-a născut acum 23 de ani, la Târgu Jiu. S-a specializat în economie urmând cursurile Liceului Economic ”Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu şi ale Facultăţii de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane.
Luisa a jucat handbal de performanţă, a luat cursuri de make-up şi de la vârsta de 17 ani practică dansul. În calitate de make-up artist, a făcut parte din echipele de profesionişti ale următoarelor evenimente: Gala Avanpremiere MNAC 2011, Summer Fashion Festival 2011, Bucharest Fashion Week 2011. Ca dansatoare Luisa Purdescu a colaborat cu artişti renumiţi din industria muzicală românească, precum: Andreea Bănică, Delia Matache şi Lavinia Parva.

„Ca make-up artist am lucrat foarte mult în spatele camerelor de filmare, alături de echipe mari, pentru show-uri grandioase. Îmi plăcea ceea ce făceam, dar întotdeauna mi-am dorit să ajung în lumina reflectoarelor. Cred că ambiţia, munca asiduă şi un dram de noroc, mi-au transformat visul în realitate.” a declarat Luisa Purdescu.
În 2011, Luisa s-a înscris la Miss Universe România. Odată ajunsă la preselecţie, echipa de organizatori a constatat că înălţimea ei nu se înscria în standardul impus de regulamentul concursului, astfel încât tânăra gorjeancă nu a fost admisă în competiţie.
In schimb, ea a fost propusa echipei de producători a serialului „Iubiri secrete” şi se pare că a fost cea mai potrivită pentru rolul poliţistei Simona Grigore.

Pe „Shakira de România” o puteţi urmări in „Iubiri secrete”, în fiecare seară, de luni până miercuri, la Prima TV.