Shakira, personalitatea latino a anului 2011

Apropo.ro / 28.09.2011, 15:24
Shakira, personalitatea latino a anului 2011
Shakira a fost desemnata artista latino numarul unu a anului 2011, de Latin Recording Academy.

Shakira a primit o noua distinctie: a fost desemnata artista latino numarul unu a anului 2011, de Latin Recording Academy.

Ceremonia in cursul careia ii va fi inmanat premiul va avea loc pe 10 noiembrie, la Mandalay Bay, in Las Vegas, in cadrul galei Latin Grammy.

Mai multi artisti si prieteni ai cantaretei vor urca pe scena cu aceasta ocazie. Potrivit revistei „Billboard”, Shakira a declarat ca „este o adevarata onoare sa fie alaturi de cei mai mari artisti si legende ale muzicii latino”.

Cantareata columbiana a vandut peste 50 de milioane de albume.

Shakira – „Loca”

Shakira – Loca de pe tare.ro

Acest premiu ar putea fi primul dintr-o lunga serie, pentru ca interpreta pieselor „Waka Waka” si „Loca” este nominalizata la trei premii Grammy, printre care Cel mai bun album al anului si Personalitatea anului, pentru cariera ei artistica si contributiile filantropice.

In luna mai, Shakira a cantat in Piata Constitutiei din Bucuresti, in fata a 20.000 de persoane. Acesta a fost al doilea concert al artistei in Romania, dupa cel sustinut la Timisoara, in mai 2006.

Shakira este logodita cu Gerard Pique, fundas al echipei de fotbal FC Barcelona. Artista a declarat ca i-ar placea ca lumea sa functioneze ca o echipa de fotbal, pentru ca astfel s-ar castiga „lupta impotriva discriminarii”.