Shakira s-a despartit de Pique

De: Gabriela Voicu / 05.10.2011, 12:29
Shakira a decis sa ii dea papucii fotbalistului Gerard Pique, dupa ce acesta ar fi inselat-o cu o femeie mai tanara decat cantareata.

Shakira (33 de ani) i-a trantit usa in nas iubitului ei, fotbalistul Gerard Pique (24 de ani), dupa ce a aflat ca acesta a inselat-o cu o femeie care ar avea doar 20 de ani.

Mexicanii de la TV Notas scriu ca Pique nu si-a putut tine pantalonii pe el cat timp Shakira a fost plecata din Spania.

Gerard Pique si Judith Masco

El ar fi inselat-o pe cantareata si cu un model catalan. Surse apropiate celor doi declara ca Judith Masco i-ar fi picat cu tronc lui Pique in urma cu ceva vreme. Cei doi au si realizat un pictorial impreuna, iar o fotografie lor a fost postata de Pique pe contul lui de Facebook.

Shakira si Pique, care s-au sarutat pasional pe o scena din Barcelona, au fost vazuti in ultimele sase luni iesind si cheltuind sume enorme! Ultima intalnire dintre cei doi a fost pe 26 Septembrie, la Barcelona.

Shakira si Pique s-au despartit

Desi cei doi nu au confirmat oficial despartirea, zvonurile sunt alimentate si de faptul ca Shakira a modificat recent un vers dintr-o melodie pe care a cantat-o in cadrul festivalului Rock in Rio, dand de inteles ca ea si Pique nu mai formeaza un cuplu.

In plus, ei nu au mai fost vazuti impreuna in ultimele saptamani.

In luna martie acestui an Shakira, desemnata recent personalitatea latino a anului 2011, a confirmat pe Twitter ca este iubita lui Pique, fotbalistul fiind motivul pentru care in ianuarie ea s-a despartit de Antonio de la Rua, cu care a avuto relatie de 11 ani.