Shakira se pregăteşte de lansarea unui nou album?

Apropo.ro / 08.01.2015, 09:29
 Shakira se pregăteşte de lansarea unui nou album?
Ziarul spaniol El Mundo a scris zilele trecute că Shakira se pregăteşte să încheie înregistrările la cel de-al unsprezecelea album de studio. Vestea bună, conform presei spaniole, nu se termină aici, pentru că acest album include colaborări cu artisi importanţi precum Mana, Alejandro Sanz şi Iggy Azalea.
Totuşi ştirea difuzată de presa spaniolă a fost pusă sub semnul întrebării de fanii artistei care au spus că e devreme pentru un nou album având în vedere că Shakira a lansat în 2014 albumul „Shakira” şi nici n-a fost văzută la studioul ei de înregistrări în ultima vreme. Ba mai mult, ea a devenit mamă din nou, tocmai la începutului acestui an. 
  
Ceea ce este cert e că artista columbiană a declarat anul trecut că-şi doreşte o colaborare cu trupa mexicană Mana, lucru care s-a şi întâmplat, pentru că Shakira a înregistrat alături de aceştia melodia în limba spaniolă „Eres Mi Verdad”. Tot anul trecut ea a filmat în Barcelona videoclipul pentru această melodie. 
  
El Mundo a fost primul ziar din lume care a scris despre noul album al Shakirei, deşi până la această oră nu există nicio confirmare oficială. Ştirea a fost însă preluată de toată ziarele importante, inclusiv de Billboard care a adăugat numele lui Dezee Rascall între colaboratorii artistei.