Shakira şi Pique s-au certat în public. Artista a plâns de faţă cu cei doi copii

De: Cristiana Trifu / 23.11.2017, 11:22
Shakira şi Pique s-au certat în public. Artista a plâns de faţă cu cei doi copii
Relaţia dintre Shakira şi Pique a fost extrem de comentată şi de controversată în ultima perioadă şi, cu toate că cei doi au negat că s-ar fi despărţit.

Cert este că cei doi trec prin momente dificile. Cântăreaţă columbiană şi fotbalistul catalan au fost surprinşi în timp ce se certau într-un restaurant din Barcelona.

Pactul secret dintre Shakira şi Pique

Potrivit revistei Cuore, cuplul a fost văzut discutând aprins în restaurant în faţa celor doi băieţi ai lor, Sasha şi Milan. Clienţii restaurantului au asistat la ceartă şi au observat chiar lacrimi în ochii artistei columbiene.

Shakira, care ajunsese înainte împreună cu copii, era supărată pe jucătorul de la FC Barcelona pentru că întârziase şi venise prost dispus. Cântăreaţa i-a făcut mai multe reproşuri în timp ce au mâncat şi a ridicat de câteva ori glasul.

Potrivit mărturiilor celor prezenţi, după ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă şi să se certe cu Pique. Sportivul, evident jenat, i-a atras atenţia să nu facă o scenă în public şi în faţa copiilor, dar nu a reuşit să o calmeze.