Shaman – Dans și magie

Apropo.ro / 04.05.2006, 16:17
Shaman - Dans și magie
Compania de dans Shaman are adunate în repertoriul sau atât dansuri si cantece din însorita Turcie cât și un bogat repertoriu international. Veți putea admira si dansuri ungare, flamenco, dansuri caucaziene, abhaze și balcanice. Tot acest mix cultural împletit


Compania de dans Shaman are adunate în repertoriul sau atât dansuri si cantece din însorita Turcie cât și un bogat repertoriu international.

Veți putea admira si dansuri ungare, flamenco, dansuri caucaziene, abhaze și balcanice.

Tot acest mix cultural împletit cu balet, dans modern si acrobație fac din Shaman una dintre cele mai complete companii de dans din lume.

Am putut sa le admiram reprezentatiile cu diverse ocazii și prin intermediul posturilor noastre de televiziune, Eurovision 2005, Finala Champions League-UEFA 2005 și Ceremonia de deschidere a Universiadei de vara 2005, fiind doar câteva dintre evenimentele majore la care au participat.

Dupa Romania, Shaman se va deplasa la Londra pentru o serie de 6 concerte.

Compania Shaman Dance, Music Rhythm & Theatre este formata din 20 de muzicieni si 25 de dansatori profesionisti.

Spectacolul poarta denumirea „Bulușma”, ceea ce inseamna „Intâlnire” sau „Confluența”, este vorba desigur de confluentele culturale ce au dus la realizarea acestui spectacol.

Evenimentul este organizat de TUYAB(Asociația Investitorilor Turci din Romania), cu sprijinul Ambasadei Turciei la Bucuresti.

Mai multe informatii, pe site-ul spectacolului: www.shaman.tuyab.ro