Sharon Case, de 19 ani în “Tânăr şi neliniştit”

De: Nicoleta Nicolae / 28.03.2013, 10:00
Sharon Case, de 19 ani în “Tânăr şi neliniştit”
După o perioadă scurtă în care a cochetat cu modelingul, Sharon şi- a încercat norocul în actorie. Serialul “Tânăr şi neliniştit” i-a adus o nouă carieră şi un mod de viaţă care durează de 19 ani....

– Ţi-ai început cariera ca model. Ce te-a determinat să te orientezi către actorie?

Ei bine, mi-am început într-adevăr cariera ca model şi motivul pentru care am ales să mă re-orientez şi să încep tranziţia către lumea actoriei a fost faptul că voiam să progresez şi să cresc în ceea ce faceam. Modelingul a devenit plictisitor la un moment dat, iar eu visam să ajung pe scenă încă de când eram copil.

– Cum ai obţinut rolul din „Tânăr şi neliniştit”? Ne poţi povesti cum ai ajuns să faci parte din show?

Mi-am obţinut rolul în urma unui casting, la fel ca toţi ceilalţi. Mai făcusem parte înainte şi din alt serial produs de CBS, fapt care se poate să îmi fi dat mai multă îndrăzneală să vin la audiţii, dar rolul în sine l-am obţinut după ce am dat proba.

– Ce îţi mai aminteşti din prima zi pe platou?

În prima zi îmi aduc aminte că m-am întâlnit cu Eric Braeden, iar el a fost foarte draguţ şi mi-a prezentat locaţiile. Tot el mi-a povestit cum se desfăşoară lucrurile pe platourile de la „Tânăr şi neliniştit”, nu merg chiar la fel ca în alte seriale. Deşi mai jucasem înainte în două sopa-operas, a fost binevenit faptul că am beneficiat de ajutor în prima zi pe platou.

– Care crezi că este povestea care o reprezintă cel mai bine pe Sharon, dintre toate cele la care a luat parte pe parcursul anilor?

Cred că povestea care a definit-o pe Sharon de-a lungul anilor a fost moartea lui Cassie. Probabil că şi Joshua (n.r. Morrow) ar spune acelaşi lucru, nu ştiu ce să zic. Dar chiar le-a schimbat radical viaţa lui Sharon şi a lui Nick, precum şi a altor personaje din show. Cred că lucrurile aşa vor rămâne şi de acum încolo.

Sharon Case

– Anul acesta show-ul împlineşte 40 de ani şi este foarte special pentru multă lume, poţi să ne spui ce înseamnă „Tânăr şi neliniştit” pentru tine?

Ei bine, a venit şi momentul aniversării a 40 de ani de când a început show-ul. Nu-mi vine să cred, 40 de ani. 18 sau 19 dintre aceştia au fost extraordinari pentru mine. Obişnuiam să mă uit la „Tânar şi neliniştit” până să fac parte din distribuţie. Chiar este minunat să fac parte din acest serial. Să urmăreşti un serial, să fii fan al acestuia şi apoi să ajungi un personaj din el este ceva cu adevărat special.

Vreau să spun, când am obţinut rolul, nu-mi venea să cred că acum sunt şi eu una de-a lor, că fac parte din serialul la care cândva mă uitam la televizor.

– Ai vreun moment preferat din cele întâmplate de când eşti în serial pe care ni-l poţi împărtăşi?
Sunt în „Tânăr şi neliniştit” de aproape 18 ani şi au existat o mulţime de momente haioase.
Să lucrezi cu familia Newman a fost fantastic. Toţi actorii sunt amuzanţi şi au transformat fiecare zi într-una plină de voie bună. Au existat momente foarte amuzante, precum scena pe care am filmat-o cu Melody Thomas Scott în canalizare, cu şobolanii. Ne-am distrat foarte tare atunci. Mi-a mai plăcut şi când am mutat dintr-o parte într-alta „cadavrul” lui Cameron Kirsten. Am avut o grămadă de momente de genul acesta.

– Cu care actori din distribuţie îţi petreci timpul şi în afara platourilor?

Mi-am făcut nişte prieteni foarte buni pe platou de-a lungul anilor. Şi cu unele dintre fetele care mi-au devenit prietene mă întâlnesc în fiecare zi. Acum nu mai fac parte din show: Tamara Clatterbuck, cea care a jucat-o pe Alice, mama adoptivă a lui Cassie, Lauren Woodland, actriţa care o interpreta pe Brittany. Sharon şi Brittany nu au fost niciodată prietene în serial, dar în realitate noi două ne înţelegem foarte bine şi ne întâlnim mereu. Ar mai fi şi Jennifer Gareis, care acum joacă în „Dragoste şi putere”, dar a fost şi în „Tânăr şi neliniştit” în rolul lui Grace. Aşadar, toate femeile pe care Sharon le ura în serial sunt, de fapt, cele mai bune prietene ale mele în viaţa de zi cu zi.

Sharon Case

– Vei merge la Monte Carlo. Ce aştepţi cel mai mult să faci la Festival?

De-abia aştept să mănânc unul dintre acele sandvişuri uriaşe pe care le vând peste tot pe stradă, cu şunca şi delicioasa pâine franţuzească. Mereu mă gândesc la asta. Cu toate că şi mâncarea de la Festival este destul de bună. De-abia aştept petrecerea aniversara „Tânăr şi neliniştit” de 40 de ani, o să fie colosală. O să ne distrăm bine de tot!

40 de ani reprezintă o adevărată piatră de hotar. Care crezi că este secretul care face ca „Tânăr şi neliniştit” să fie în continuare atât de popular?

Cred că personajele sunt, în primul rând, cele care fac din „Tânăr şi neliniştit” un serial atât de popular. Sunt aceleaşi personaje principale an dupa an, iar pe ei vrea publicul să îi urmărească.
Dar, bineînţeles, mai este şi faptul că am avut mereu parte de scenarii excelent scrise. Şi, cu toate că am trecut prin diverse „regimuri” de scenariu de-a lungul anilor, toate au fost foarte bine realizate şi fiecare dintre ele a adus un element pozitiv personajelor noastre.