Sharon Osbourne se retrage o lună din televiziune, după ce a leşinat din cauza oboselii

Redacția / 25.05.2015, 19:00
Sharon Osbourne se retrage o lună din televiziune, după ce a leşinat din cauza oboselii
Vedeta TV britanică Sharon Osbourne este nevoită să renunţe temporar la show-ul de televiziune ”The Talk”, după ce a suferit un episod medical în cursul săptămânii trecute.

Potrivit unui purtător de cuvânt al vedetei de 62 de ani, citat de revista People, Sharon Osbourne a leşinat din cauza „epuizării psihice şi fizice” din ultima perioadă.

Conform doctorilor care au consultat-o, aceasta s-ar fi întors la muncă prea curând după ce a fost spitalizată în cursul anului pentru pneumonie. În plus, Osbourne a fost nevoită să călătorească recent în Toronto şi New York, astfel încât nu a reuşit să se odihnească suficient.

„Sharon a fost sfătuită şi a acceptat să ia o pauză de o lună pentru a se recupera în întregime după aceste evenimente recente”, a explicat purtătorul de cuvânt al vedetei.

„Sharon doreşte să le mulţumească tuturor colegilor de la ”The Talk” pentru acordul legat de acest concediu şi tuturor prietenilor şi rudelor pentru susţinerea lor incredibilă”, a mai transmis purtătorul de cuvânt.

Soţia cântereţului Ozzy Osbourne s-a luptat în 2002 cu un cancer colorectal şi a suferit în urmă cu trei ani o dublă masectomie, după ce a descoperit că organismul său prezintă o genă care creşte considerabil riscul de apariţie a cancerului mamar.

Sursa MEDIAFAX