Sharon Stone, la 56 de ani: „Îmbătrânesc ca orice altă femeie”

Apropo.ro / 22.02.2014, 14:00
Sharon Stone, la 56 de ani:
Sharon Stone este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar admite că și ea îmbătrânește.

Superstarul hollywoodian Sharon Stone va împlini în martie 56 de ani. Sharon Stone spune că timpul trece și peste trupul ei, așa cum se întâmplă în cazul oricărei femei.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Actrița a declarat că a simțit că își dorește să moară când a început să ia în greutate pe la 20 și ceva de ani. Parcă era o reflexie a ei în oglindă cum va arăta la peste 40 de ani. Avusese un accident de călărie și a fost nevoită să ia steroizi, astfel că a pus ceva kilograme pe ea.

„Mi-am dorit să mor. Îmi era rușine de mine”

„Semănam cu Anna Nicole Smith, cu talia mică, sânii mari, și imens fund. Oriunde mergeam, bărbații înnebuneau. Atunci mi-am dorit să mor și am devenit introvetită „, povestește Sharon.

Un alt moment important din viața ei a fost două decate mai tîrziu, după ce apăruse în Basic Instinct din 1992, alături de Michael Douglas. Momentele acelea erotice cunoscute din peliculă i-au arătat frumusețea. „A fost un prilej bun să mă relaxezîn baie cu o sticlă de vin”, spune actrița care își propusese să nu mai iasă din casă până când nu învață să se accepte. A început să se examineze în oglindă, să-și privească corpul, după care a început să plângă. „Îmi doream atunci să îmbătrânesc ca o dansatoare, corpul meu să rămână mereu în formă”, menționează Stone.

stone

În ultima perioadă, Sharon s-a hotărât că este mai bine să îmbătrânească frumos, decât să-și facă numeroase liftinguri care să o urâțească în timp.

„Ideea că tinerețea este singurul lucru care este frumos sau atractiv nu este adevărată. Nu vreau să fiu o frumusețe fără vârstă. Vreau doar să fiu cum se poate mai bine la vârsta meau, fără să ajung ridicolă.”, mai spune Sharon.

„Astăzi, toate femeile vor același tipar de frumusețe”

Problema ei în legătură cu operațiile estetice este aceea că oamenii au început să fie la fel. „Avem 400.000 de femei blonde, cu același nas, buze imense, sâni falși, dinții puși. Sunt ele frumoase?”, mai declară actrița.

Sharon Stone mărturisește că face zilnic mișcare. În fiecare zi face seturi de exerciții diferite, bazate pe ce nevoi are organismul. Dieta ei este schimbată șia daptată vârstei sale.