Sharon Stone și Andy Garcia au dat petrecere în București

De: Gabriela Voicu / 26.08.2012, 17:00
Sharon Stone și Andy Garcia au dat petrecere în București
Sharon Stone și Andy Garcia au încheiat filmările din București pentru "What About Love?" și au organizat o petrecere înainte de plecarea din țară, într-un local din centrul Capitalei.

Andy Garcia a terminat de filmat în București, pentru „What About Love?”, iar azi va părăsi România, dar înainte de plecare și-a invitat prietenii la o petrecere, într-un local pretențios din centrul Bucureștiului.

A venit și Sharon Stone, însoțită de iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica. Niciunul din cei doi actori n-au stat prea mult la petrecere, dar invitații tot au apucat să „fure” o fotografie cu ei sau chiar să schimbe câteva vorbe.

După ce frumoasa blondă a intrat în local, gărzile de corp au dat ordine clare să nu mai intre nimeni.

Diva nu a stat mai mult de două ore la petrecere, dar pe bodyguarzi i-a lăsat să se distreze în continuare.

Nici Andy Garcia n-a rămas mult după miezul nopții, doar că nu a părăsit clubul fără peripeții. Gărzile lui de corp au parcat mașina cât mai aproape de local și nu și-au dat seama că au oprit-o în dreptul unui stâlp, care îi bloca accesul actorului.

După acest incident, nimeni nu s-a mai gândit la asistentul personal al lui Garcia, care venise cu aceeași mașină și a fost nevoit să revină la hotel pe jos.

Petrecerea a fost privată, iar oaspeții au intrat pe bază de invitație.