Sharon Stone, vecină cu Gigi Becali

Apropo.ro / 07.08.2012, 13:15
Sharon Stone, vecină cu Gigi Becali
Sharon Stone, bomba sexy din “Basic Instinct” a ajuns în România la începutul săptămânii trecute.

Diva în vârstă de 54 de ani va rămâne la noi în ţară timp de trei săptămâni şi a venit la Bucureşti însoţită de cei trei copii ai săi, de două bone, dar şi de iubitul ei Martin Mica, cu 27 de ani mai tânăr.

Sharon Stone şi Andy Garcia vor filma pentru pelicula „What About Love” în România, de la sfârşitul lunii iulie, urmând să viziteze nordul Argeşului, pentru filmări pe Transfăgărăşan, în zona localităţii Arefu, recunoscută pentru frumuseţea ei, potrivit Mediafax.. Actriţa americană şi familia sa vor locui într-o vilă mare, de lux, cu cinci dormitoare, situată în zona Pipera. Astfel, Sharon Stone va fi vecină cu latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, care nu s-a arătat prea interesat de faptul că celebra actriţa de la Hollywood va fi prin preajmă.

După România, se va filma în Spania, pelicula spunând povestea a doi tineri – o americancă şi un spaniol – care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei în filmul „What About Love”. Actriţa Maia Morgenstern va juca în filmul „What About Love” alături de Sharon Stone şi de Andy Garcia. Filmările cu Maia vor avea loc doar în Bucureşti.