Sharon Stone vrea sa devina lesbiana

De: Manuela Stoicescu / 14.01.2008, 10:00
Sharon Stone vrea sa devina lesbiana
Actrita a declarat ferm ca s-a saturat de barbatii care se poarta ca niste femei si ca ar vrea sa aiba o relatie cu o femeie.

Actrita a declarat ferm ca s-a saturat de barbatii care se poarta ca niste femei si ca ar vrea sa aiba o relatie cu o femeie care sa aiba mai degraba o atitudine "masculina". Sharon Stone – care a jucat o ucigasa bisexuala in thriller-ul "Basic Instinct" – a spus: "Toata lumea e bisexuala intr-o anumita masura. Acum barbatii se poarta ca femeile si e dificil sa ai o relatie pentru ca mie imi plac barbatii mai de moda veche. Imi place masculinitatea si, adevarul fie spus, numai femeile detin acest concept in ziua de azi".

"Daca te duci la intalnire cu o femeie iti va spune ca vine sa te ia la ora 7, te va duce intr-un loc grozav si te vei putea imbraca asemenea unei femei", a adaugat vedeta.

In varsta de 49 de ani, Sharon a marturisit ca e o admiratoare infocata a sporturilor dedicate lesbienelor si de asemenea ca scenele de lesbianism din cea de-a doua parte a thriller-ului care a facut-o celebra au fost taiate deoarece erau "prea fierbinti".