Sheryl Crow, amenințată cu moartea de un fan obsedat

De: Gabriela Voicu / 31.07.2012, 16:30
Sheryl Crow, amenințată cu moartea de un fan obsedat
Cântăreața Sheryl Crow este urmărită de un bărbat care susține că ea i-ar fi furat bani. Acesta i-a spus că o va împușca dacă nu îi returnează cât mai repede.

Cântăreața Sheryl Crow s-a plâns unui judecator că un fan obsedat o amenință că o va împușca din cauză ca ea i-ar fi furat bani.

Luni, Sheryl a cerut ordin de restricție permanent împotriva unui bărbat numit Phillip Gordon Sparks, în vârsta de 45 de ani, care i-a trimis artistei mesaje nepotrivite și pe Facebook, în aprilie.

„Mi-a fost clar că Sparks are probleme, pentru că postările sale pe pagina mea de Facebook nu aveau noimă, includeau injurii și denotau furie”, a declarat Sheryl Crow la tribunal.

Sheryl Crow (Foto: Hepta)

Săptămâna trecută, Sparks a apărut la sediul Screen Actors Guild și i-a spus unui angajat că o va împușca pe Sheryl Crow.

Artista se teme acum pentru viața sa, a prietenilor și a celor cu care lucrează.

Judecătorul va decide, în curând, dacă va acorda ordinul de restricție solicitat pentru protejarea a 16 persoane apropiate cântăreței, între care cei doi fii ai săi, doica acestora și câțiva asistenți personali.

Aceasta nu este singura problemă a lui Sheryl. Ea a fost diagnosticată cu tumoare pe creier, încă de anul trecut, însă spre fericirea fanilor ei aceasta este benignă.