Sheryl Crow are o tumoare pe creier

Apropo.ro / 06.06.2012, 14:25
Sheryl Crow are o tumoare pe creier
Cântăreaţa americană Sheryl Crow a anunţat că a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală benignă, la şase ani după ce a reuşit să învingă cancerul mamar.

Conform Mediafax.ro, Sheryl Crow, care a avut o relaţie cu ciclistul american Lance Armstrong între 2003 şi 2006, a spus că a început să se îngrijoreze, recent, atunci când a început să uite versurile pieselor sale, în timp ce se afla pe scenă.
„Eram atât de îngrijorată pentru memoria mea, încât am făcut un RMN. Am descoperit că aveam o tumoare la creier”, a declarat artista americană, în vârstă de 50 de ani. „Apoi mi-am spus: «Ai văzut? Ştiam eu că e o problemă»”, spune Sheryl Crow.
„Nu am vorbit cu nimeni despre aceste lucruri”, a adăugat cântăreaţa, care a primit rezultatele acelei analize RMN în noiembrie 2011. „Este însă o tumoare benignă, nu am motive de îngrijorare”, a adăugat ea.
Agentul de presă al cântăreţei a declarat pentru revista People că Sheryl Crow este sănătoasă şi fericită. Tumoarea în cauză este un meningiom, o tumoare tipic benignă, care se dezvoltă din ţesuturile care acoperă creierul şi măduva spinală. Tumoarea artistei americane nu necesită o intervenţie chirurgicală.
Foto: Hepta