Shia LaBeouf, violat în public de o femeie necunoscută

De: Carmen Ulian / 28.11.2014, 11:34
Shia LaBeouf, violat în public de o femeie necunoscută
Actorul Shia LaBeouf povesteşte cu lux de amănunte momentul în care a fost supus perversiunilor unei femei necunoscute. Incidentul a avut loc la începutul anului acesta.

Actorul din Nymphomaniac Shia LaBeouf nu a povestit nimănui despre întâmplarea îngrozitoare prin care a trecut anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor. Nu a fost nimeni care să-l apere şi ajute.

Shia, 28 de ani, a locuit timp de cinci zile într-o galerie din Los Angeles unde a invitat publicul să rămână alături de el, câte unul pe rând, în linişte, pentru proiectul de artă #IAMSORRY.

Nouă luni mai târziu, Shia mărturiseşte cele întâmplate în timpul derulării proiectului. În cele cinci zile, Shia a stat cu o pungă de hârtie pe cap pe care scria Nu mai sunt faimos. În aceste zile, Shia a dat peste o vizitatoare care a început să-i facă striptease, apoi să-l violeze.

Nici acum nu se cunoaşte de ce anume Shia nu a reacţionat în niciun fel la atacul femeii, care venise însoţită de iubitul ei, ce o aştepta afară în tot acest timp.

”A venit spre mine şi m-a biciuit timp de 10 minute, apoi mi-a dat jos hainele şi a început să mă violeze. Asta în timp ce iubitul ei o aştepta afară”, povesteşte Shia LaBeouf.