SHIFT feat. Connect-R lansează hit-ul verii, „Piele Alba, Piele Neagră” – VIDEO

Apropo.ro / 16.07.2018, 10:27
SHIFT feat. Connect-R lansează hit-ul verii,
Vara nu a venit cu adevarat inca pentru ca nu a fost acompaniata de un hit... Dar, pe 12 iulie, ca sa folosim o expresie favorita a prezentatorilor meteo: "Vara si-a intrat in gratii" cu noua colaborare dintre SHIFT si Connect-R - "Piele Alba, Piele Neagra", piesa care va face sa explodeze termometrele si sa cutremure plajele si cluburile.

Noul single a fost filmat in studiourile Kentauros si este regizat de Criss Blaziny. Colaborarea dintre artisti a fost ceva firesc cei doi unindu-si fortele in alte trei randuri, mai exact pentru piesele: „Dama de pica” (2016), „Baga mare” (2015) si „Norocos” (2015).

Ce spun cei doi artisti despre noua colaborare? Abia asteptau sa faca un nou hit!

„Connect-R e ca si fratele meu si lucram mega lejer impreuna. Piesa am scris-o cam pe la inceputul anului, dar am asteptat momentul perfect ca sa o lansam. Suntem foarte entuziasmati de rezultat si sigur o sa sparga!”, spune SHIFT.

„Cand mi-a spus Shift ca vrea sa mai facem o piesa impreuna, n-am ezitat nici macar o secunda. Nici nu am vrut sa ascult, am zis direct pentru ca stiam ca o sa fie ceva bomba. Nu m-am inselat. La cum suna si la cum arata si clipul, mai mult ca sa sigur o sa fie hit-ul acestei veri!”, a adaugat Connect-R.