Shift lansează un nou single: “Avioane de hârtie” feat. Andra

Apropo.ro / 27.01.2015, 13:02
Shift lansează un nou single: “Avioane de hârtie” feat. Andra
Doi artişti de succes, o super colaborare şi un videoclip de poveste: Shift lansează astăzi un nou single, “Avioane de hârtie”, alături de Andra.
Regizat de Iulian Moga, noul clip este o poveste video ce surprinde tocmai unul dintre jocurile noastre preferate din copilărie, lansarea avioanelor de hârtie.
 
 
 
Cu toate că Shift mărturiseşte că nu a mai folosit cuvântul “nostalgie” încă din copilărie, a compus povestea piesei “Avioane de hârtie”, alături de Marius Moga, cu gândul la lumea perfectă în care imaginaţia este fără limite, iar “viaţa pare o poezie”. 
Inspirat din copilăria sa, după cum spune Shift în versurile: “Spunea proful de mate: Istrate, tu n-o să ajungi departe/ Mi-au spus că nu se poate, dar nu le-am dat dreptate / Şi cea mai tare parte e că visele devin realitate”, piesa „Avioane de hârtie” ne îndeamnă să visăm în continuare, să ne bucurăm la aceeaşi intensitate de tot ce ne oferă viaţa şi să îndrăznim să cântăm, chiar şi atunci când cerul este gri. 
 
 
Single-ul “Avioane de hârtie” se încadrează perfect în seria hit-urilor lansate de către Shift, cu versuri inspirate din poveşti de viaţă, fie în care distracţia e pe primul plan, cum e şi cazul hitului „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), fie când priveşte cu nostalgie către copilărie, precum în cazul remake-ului „După ani şi ani” (feat Vizi Imre).
 
 
Muzica şi textul piesei “Avioane de hârtie”, o coproducţie Cat Music/MediaPro Music, sunt compuse de Gabriel Mihai-Istrate şi Marius Moga.
 
Puteţi urmări aici noul clip Shift feat. Andra – “Avioane de hârtie”: