Shift şi Andra pregătesc un nou single, “Avioane de hârtie”

De: Nicoleta Nicolae / 20.01.2015, 18:00
Shift şi Andra pregătesc un nou single, “Avioane de hârtie”
După ce ne-a cucerit cu hituri precum “Sus pe toc” (feat. Marius Moga) sau „Rupem boxele” (cu Andreea Bănică), Shift continuă seria pieselor tari alături de Andra.

 “Avioane de hârtie” este piesa care va fi lansată în doar câteva zile şi în care Shift, alături de Andra, ne invită să evadăm în lumea miraculoasă a copilăriei, în care totul este posibil. De aceea, artistii îşi scriu dorinţele pe avioane de hârtie pe care le lansează spre cer, dincolo de nori, cu scopul de a-şi transforma, astfel, visele în realitate.

 “Eram cu Marius Moga la studio şi când i-am arătat refrenul am fost amândoi de acord că ne trebuie o voce feminină power şi true care să poată să susţină mesajul piesei, aşa că am ales-o pe Andra. Îmi place să compun pentru ea, pentru că se ia în serios în tot ce face şi mi-e şi dragă aşa, ca om” marturiseşte Shift.

La rândul ei, Andra, artista care ne-a obisnuit cu pozitii de top in clasamentele muzicale din Romania, declara: “Avioane de hartie” este rezultatul visurilor din copilarie, cand orice zbor era posibil. As vrea sa conving pe toata lumea ca lucrurile au importanta pe care le-o dai tu, iar daca tii la sperantele tineretii, ele vor ramane vii”.

“Sunt foarte incantata de colaborarea cu Shift, este un om extraordinar si un artist talentat. Piesa este foarte frumoasa, abia astept sa o ascultati!”, completeaza Andra.