Shift și Andreea Bănica lansează videoclipul piesei „Rupem boxele”!

De: Dragos Tanase / 09.04.2014, 10:00
Ce se întâmplă când o divă, un rapper, un constructor, o profesoară și un tocilar se întâlnesc într-un loc inedit?! "Căldură mare, mon cher!" Se lasă cu "fire" pe ritmurile energizante ale single-ului "Rupem boxele", iar Andreea Bănica atrage toate privirile cu un look sexy și mișcări provocatoare.

Videoclipul, regizat de către Marius Olteanu, a fost filmat în fosta casă Big Brother și îi prezintă pe cei 2 artiști, Andreea Bănica și Shift, alături de personaje colorate și pline de energie.

Acțiunea devine incendiară când Andreea urcă pe o super motocicletă, ediție limitată. Ritmurile explozive ale piesei cuceresc pe oricine, inclusiv pompierul venit să răcorească atmosfera se alătură party-ului energizant.

Sexy diva rupe boxele și normele cu un outfit inedit, din care nu lipsește o pereche de pantofi cu tocuri realizate din boxe.

 

Pentru look-ul sexy din videoclipul „Rupem boxele”, Andreea Bănica a colaborat cu Maria Călinescu și Cristina Diaconu, iar ținutele fresh se potrivesc cu ritmurile antrenante ale single-ului compus de către Laurențiu Duță și Gabriel Huiban. Vocea caldă a Andreei se îmbină perfect cu partea de rap a lui Shift și îi conferă piesei un aspect urban.

Fie că este vorba despre celebrele „Love in Brasil” și „Samba”, „Could U”, „În lipsa ta” sau despre concertele sale extravagante, Andreea Bănica își reconfirmă valoarea la fiecare apariție și cu fiecare nou single.

În urmă cu câteva luni, Andreea a primit Discul de Aur pentru cele peste 15.000 de unități vândute în magazinul digital iTunes.

Shift a surprins încă de la primele apariții pe scena muzicală românească, cu piese cool și colaborări de excepție. Recent, artistul a lansat un featuring cu Vizi Imre pentru piesa „După ani și ani” și a făcut toate doamnele și domnișoarele să urce „Sus pe toc”, hit-ul lansat în colaborare cu Marius Moga.