Shift și Vizi Imre lansează videoclipul piesei „După ani și ani”

De: Dragos Tanase / 26.03.2014, 18:00
Shift și Vizi Imre lansează videoclipul piesei
După succesul înregistrat cu hit-urile "Sus pe toc" (feat. Marius Moga), "Lejer" și "Rupem boxele" (feat. Andreea Bănica), Shift lansează, alături de Vizi Imre, videoclipul piesei "După ani și ani" - un remake al celebrei piese "Mă voi întoarce", interpretată de către trupă Compact în anii ''90.

Prezentată în premieră la „Vocea României”, în luna decembrie, piesa „După ani și ani” a făcut deja înconjurul țării prin cluburile din 18 orașe, încheind playlist-ul turneului WTF Tour, în cadrul căruia Shift a fost cap de afiș.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

„Prin piesa asta, eu, practic, mi-am retrăit copilăria, care include dozatorul Tec, Pepsi-ul pe care îl împărțeam cu gașca de la bloc, pocnitorile, cornetele, alergatul pe maidan cu prietenii, tunul cu carbit, monedele pe șină de tren, bicicleta Pegas și altele. Am avut emoții la filmarea clipului, pentru că îmi veneau cu adevărat în cap cu putere momente frumoase de pe vremuri”, declară Shift.

Single-ul compus de către Shift, Adrian Ordean, Marius Moga și Ionuț Vasilache păstrează esența piesei originale, dar partea de rapp, făcută de talentatul Shift, aduce un aer cool și urban.

„Când m-a sunat Marius Moga să îmi propună această colaborare cu Shift, mă gândeam că n-o să iasă cine știe ce, dar trebuie să recunosc că rezultatul este peste așteptări”, spune Adrian Ordean.

Videoclipul, în regia lui Iulian Moga, stârnește nostalgii celor din generația ’80/”90, dar și curiozități în rândul celor mai tineri, aducând în prim-plan felii de viață și momente „de la old-school, până la dubstep”.