Shiloh Nouvel dicteaza ultimele tendințe în moda pentru copii

Apropo.ro / 16.06.2006, 10:31
Shiloh Nouvel dicteaza ultimele tendințe în moda pentru copii
Shiloh Nouvel, bebelușul în vârsta de numai trei saptamâni al actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, dicteaza deja ultimele tendințe în moda pentru copii, fetița facând furori cu hainele foarte moderne cu care a aparut pe coperta revistei People, informeaza

Shiloh Nouvel, bebelușul în vârsta de numai trei saptamâni al actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, dicteaza deja ultimele tendințe în moda pentru copii, fetița facând furori cu hainele foarte moderne cu care a aparut pe coperta revistei People, informeaza hollywood.com.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt a purtat pentru ședința foto un tricou din bumbac gri, stil vintage, inscripționat cu cuvintele „The Pots & Pans Band”, în valoare de 42 de dolari.

Dupa ce ediția revistei People care conținea pozele celebrului bebeluș a aparut la standurile de presa, magazinele cu articole pentru copii au fost invadate de parinți care au cerut copii ale tricoului, stocul epuizându-se imediat de pe rafturi. Comercianții au primit și nenumarate comenzi prin telefon și Internet.

Tricoul este o creație a designerului Kingsley Aarons, care a declarat ca a fost uimit ce impact a putut avea tricoul purtat de Shiloh în lumea modei pentru copii. Tricourile create de Aarons sunt purtate de foarte mulți copii de celebritați, printre care cei ai lui Johnny Depp, Gwen Stefani, Heidi Klum și Slash de la Guns N’ Roses.

Aarons a declarat: „Brad și Angelina sunt categoric tipul nostru de clienții. Noua generație de parinți tineri, nonconformiști, cauta pentru copiii lor tricouri pe care le-ar purta ei înșiși.”

Aarons colaboreaza în prezent cu reprezentanții celebrului cuplu de actori pentru a produce tricouri care vor fi trimise copiilor africani în cadrul unei acțiuni caritabile.

Mediafax