Shon, miliardarul de carton (EVZ)

Apropo.ro / 03.03.2009, 09:08
Shon, miliardarul de carton (EVZ)
In anul 2007, Mekyten s-a inscris in cursa pentru a prelua echipa Maccabi Tel Aviv, insa totul s-a dovedit a fi doar o cacealma, la fel cum a fost si povestea cu Steaua, scrie EVZ.

In anul 2007, Mekyten s-a inscris in cursa pentru a prelua echipa Maccabi Tel Aviv, insa totul s-a dovedit a fi doar o cacealma, la fel cum a fost si povestea cu Steaua.

Shon Mekyten nu este deloc bine vazut in tara sa natala. Si asta pentru ca in 2007 si-a exprimat dorinta de a cumpara cel mai bine cotat club din Israel, Maccabi Tel Aviv, insa, pana la urma, totul s-a dovedit a fi un bluf.

„Echipa din Tel Aviv avea probleme financiare in perioada aceea si, in fiecare saptamana aparea un nou afacerist care spunea ca vrea sa ia clubul. Cu Mekyten, povestea a durat vreo doua saptamani, timp in care a aparut prin toate ziarele si pe la toate televiziunile. Omul a vrut doar sa-si faca publicitate. Nu e miliardar in dolari, asa cum se prezinta, daca are cateva zeci de milioane…

Desfasoara afaceri in America. Face case modulare si are ceva imobiliare. Nici macar nu-l cheama Shon. Si-a scurtat numele ca sa sune mai americaneste. Numele lui e Shimshon. Circula zvonuri prin Tel Aviv ca mai are si afaceri necurate”, povestesc jurnalistii de la „Haaretz”, cel mai mare ziar din Israel.

Sursa foto: MediafaxFoto