SHONDY feat MR. VIK lansează clipul piesei “EL BOOM”!

De: Cristiana Trifu / 27.03.2018, 13:10
SHONDY feat MR. VIK lansează clipul piesei “EL BOOM”!
“EL Boom” – o piesa si un videoclip pline de culoare, care indeamna la distractie si voie buna! MR. VIK prezinta fanilor sai o creatie muzicala de care este tare mandru, o colaborare cu o artista talentata aflata la inceput de drum, Shondy.

“Ma bucur foarte mult sa va prezint un artist interesant in care cred foarte mult si care va cuceri cu siguranta inimile voastre! Am lucrat cu mare drag atat piesa cat si clipul “El Boom”, urmand ca pe viitor sa va prezentam numai lucruri de calitate! Piesa am compus-o impreuna cu Tamy in studioul Million Vibes Sound si am incercat sa pastram acelasi stil caracteristic”, marturiseste MR. VIK.

“Numele meu este Shondy si iubesc muzica in toate formele ei. Studiez muzica de la 6 ani incepand cu vioara si am constatat ca asta vreau sa fac. Si uite-ma cu Conservatorul incheiat. Vocea m-a reprezentat mereu, fiind pasionata de cantul vocal de orice gen, de aceea am luat piesa “El Boom” ca pe o provocare pentru mine, deoarece stilul acesta nu imi era cel mai cunoscut. Am realizat ca imi place sa transmit oamenilor o stare de bucurie, asa cum si MR. VIK mi-a dat mie cu aceasta piesa. Filmarile au decurs natural si frumos intr-o atmosfera de bucurie, avand oameni deschisi si buni si in echipa. Fiind primul meu clip am avut mari emotii de nu am dormit deloc cu o noapte inainte. Sper sa nu se vada treaba asta si sa va placa piesa!”, a spus si Shondy, cea care a realizat feat-ul cu MR. VIK.