Shopping in HEAVEN

Apropo.ro / 02.03.2006, 13:09
Shopping in HEAVEN
Am mers cu fetele Heaven la cumparaturi ca sa vedem cum se mențin atat de zvelte. Adina a slabit în 12 luni 15 kilograme. Se ferește sa dea sfaturi, dar a gasit o combinație care da rezultate. Dimineața: iaurt dietetic și un ou fiert. La pranz: supa de legume

Am mers cu fetele Heaven la cumparaturi ca sa vedem cum se mențin atat de zvelte. Adina a slabit în 12 luni 15 kilograme. Se ferește sa dea sfaturi, dar a gasit o combinație care da rezultate.

Dimineața: iaurt dietetic și un ou fiert. La pranz: supa de legume și un gratar de pui, iar seara roșii și branza. Pe zi sunt permise doar doua mere dietetice. Și Roxy se poate lauda ca a dat jos 8 kilograme, deși se declara gurmanda, iar Roxana nu poate renunța la ceva ce se numește ciocolata. Din fericire are un metabolism bun și scapa de 2 kilograme în 3 zile, timp în care apeleaza la sucuri proaspete de fructe.

14 ore într-un SF
Pentru cel de al doilea videoclip din cariera, „Hai, du-ma pe o stea”, fetele au intrat într-o nava spațiala. Decorul a fost construit în trei saptamani, iar regizorul Bogdan Toader le-a ținut 14 ore pe platouri. Cele trei s-au tratat în acest timp doar cu supa calduța din motive de temperatura scazuta. Primul lor album a fost lansat de curand și se numește „O parte din Rai”. Printre cele 14 piese pe care le conține se afla și un cover cu Gil Dobrica la „Hit the Road Jack”.