Show aviatic in cinstea copiilor, la Clinceni (Poze)

Apropo.ro / 05.06.2009, 17:50
Echipa Apropo.ro a facut o vizita la Aeroclubul "Aurel Vlaicu" pentru a va dezvalui cateva din surprizele zilei de maine

Cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor, Aeroclubul Romaniei organizeaza sambata, 6 iunie 2009, incepand cu ora 10.30, o demonstratie aeronautica la Aeroclubul Teritorial "Aurel Vlaicu" Bucuresti – Aerodrom Clinceni, Soseaua Alexandriei nr. 16 Jud. Ilfov.

In cadrul demonstratiei, vor putea fi urmarite zboruri cu parasuta, acrobatii aeriene cu avioane si planoare, zboruri demonstrative cu aeronave ultrausoare motorizate.

Vor putea fi urmarite zboruri ale echipei "Hawks of Romania", dar si ale trupei "Iacarii Acrobati", acestea fiind doar cateva din surprizele aeriene pregatite de Aeroclubul Romaniei.

Echipa Apropo.ro a facut, astazi, o vizita la Aeroclubul "Aurel Vlaicu" pentru a va dezvalui cateva din surprizele si doza de adrenalina (pe care am si testat-o deja la aproape 1.000 m inaltine) pregatite pentru ziua de sambata.

Echipa "Hawks of Romania", compusa din patru membri cu patru avioane, pe care i-am urmarit in timpul antrenamentelor, vor avea un spectacol plin de senzatii tari pentru cei care vor fi prezenti la eveniment. Rezultatul miilor de ore de zbor si pasiunea pentru acest sport nobil vor putea fi vazute doar daca veti fi prezenti acolo.

clinceni

"Iacarii Acrobati" sunt specializati in zboruri demonstrative si vor evolua in 2 avioane YAK-52TW. Pilotii celor doua avioane se simt pregatiti pentru a va tine cu sufletul la gura prin manevrele pe care le vor face in aer.

Impreuna cu noi, astazi, au zburat si castigatorii concursului organizat de Aeroclub Romania si Apropo.ro.

Ei se numesc Cristea Adrian si Mitrica Bogdan si au zburat alaturi de "Iacarii Acrobati". Chiar daca au mai gustat pana acum adrenalina la inaltime, cursa de astazi va ramane unica in amintirea lor, avand in vedere prin ce emotii au trecut acolo sus.

Cei doi au dovedit ca sunt cu adevarat barbati, ei coborand cu zambetul pe buze din avion, poate doar cu o usoara ameteala.

Nu va dezvaluim prea multe din ce veti vedea maine, pentru a descoperi chiar voi la fata locului. Intrarea publicului este libera.

Click aici pentru a vedea toate fotografiile de la antrenamentele aviatice de vineri, 5 iunie

GALERIE FOTO

Echipa "Hawks of Romania"

clinceni

Echipa "Hawks of Romania"

clinceni

Echipa "Hawks of Romania"

clinceni

Castigatorii concursului Cristea Adrian si Mitrica Bogdan, alaturi de Cmdt. Dan Stefanescu

clinceni

Vom reveni cu imagini video de la eveniment!

Foto eveniment: Aurelian Galice