Show incendiar la Super Bowl 2015, cu Lenny Kravitz şi Katy Perry

Apropo.ro / 03.02.2015, 10:17
Show incendiar la Super Bowl 2015, cu Lenny Kravitz şi Katy Perry
Cântăreaţa americană Katy Perry a "incendiat" timp de 12 minute, duminică, tradiţionalul şi mult aşteptatul show din cadrul galei Super Bowl, în timpul căruia a interpretat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum "I Kissed A Girl" şi "Fireworks".

La doar câteva minute după încheierea celui de-al doilea sfert al finalei campionatului de fotbal american dintre echipele New England Patriots şi Seattle Seahawks, cântăreaţa pop americană a apărut pe scenă pe un leu metalic uriaş pentru a interpreta cântecul „Roar”, acompaniat de răgete înregistrate, spre încântarea celor 65.000 de spectatori prezenţi pe stadionul Universităţii Phoenix din statul american Arizona.

Apoi, Katy Perry a interpretat piesa „Dark Horses”, urmată de single-ul care a făcut-o celebră în lumea întreagă, „I Kissed a Girl”. Pe parcursul acestei piese, vedeta americană a fost acompaniată la chitară de rockerul Lenny Kravitz, iar în fundal, pe un ecran din spatele scenei, erau proiectate efecte luminoase spectaculoase.

DETALII, FOTO & VIDEO, PE MEDIAFAX.RO