Show nou filmat în Grecia: „Aventură cu 4 stele”

De: Alexandra Necsoiu / 21.06.2017, 13:32
Show nou filmat în Grecia: „Aventură cu 4 stele”
Vara aceasta, Antena 1 duce aventura peste hotare. Un nou show va provoca vedetele la o vacanţă atipică, în care competiţia se va împleti cu descoperirea unor locuri de vis şi a unor poveşti şi personaje interesante. „Aventură cu 4 stele” este noul show pe care Antena 1 îl aduce vara aceasta telespectatorilor săi, o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”) şi care va fi filmată în Grecia.

În fiecare ediţie, 4 vedete vor pleca într-o aventură pe care n-o vor uita prea uşor. Asta pentru că la destinaţie îi aşteaptă provocări mari şi recompense pe măsura succesului pe care-l vor obţine la probele din show.

Pe baza unor teste, cele 4 vedete vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate. Cei care câştigă fiecare probă se bucură de o vacanţă luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viaţa şi muncile cele mai diverse şi solicitante ale localnicilor.

Aşa se face că în vreme ce unii vor fi răsfăţaţi cu excursii pe insule, plimbări cu un yacht de lux şi mâncare rafinată, cei care pierd au misiunea de a pescui alături de localnici, de exemplu, de a merge la câmp, de a-şi găti singuri mâncarea în bucătării improvizate la locul muncii.

Telespectatorii vor avea astfel parte de un spectacol complet pentru că cele 4 vedete vor ajunge în situaţii de-a dreptul amuzante, se vor susţine la greu, se vor şicana, dar se vor şi ambiţiona pentru a-şi câştiga răsfăţul şi confortul. Filmată în Grecia, emisiunea „Aventură cu 4 stele” va fi pentru cei din faţa televizioarelor şi o evadare în locuri superbe, destinaţii exotice, peisaje de vis, dar şi o întâlnire cu alte stiluri de viaţă, tradiţii ale localnicilor, personaje de-a dreptul cuceritoare.