Show nou! Românii sunt invitaţi la karaoke!

De: Cătălina Matei / 09.03.2017, 13:10
Show nou! Românii sunt invitaţi la karaoke!
Din această primăvară, la Antena 1 se cântă, iar românii sunt invitaţi la karaoke! Show-ul „Za Za Sing” (realizat după formatul internaţional ”Singing Bee”) îi provoacă pe români să arate nu numai cât de mult iubesc muzica, ci şi cât de bine ştiu versurile. Cu toţii avem melodii preferate, pe care le fredonăm acasă sau cu prietenii, dar cât de bine ştim versurile? În noul show de la Antena 1 iubitorii de muzică au şansa să arate cât de bine stăpânesc muzica şi versurile, dar să şi câştige un premiu în bani.

 La „Za Za Sing” se cântă toate genurile de muzică, dar versurile sunt cele care contează şi care te fac câştigător. De-a lungul mai multor probe, concurenţii vor cânta şi se vor întrece în versuri, acompaniaţi de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediţii va exista un singur câştigător. Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenţii vor avea parte de provocări, de multă distracţie, dar şi de invitaţi surpriză, pentru că în fiecare ediţie vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

            ”Singing Bee” este un format internaţional de succes, vândut în 36 de ţări, care a fost produs prima oară în 2006 pentru postul de televiziune NBC. Show-ul de entertainment potrivit pentru toată familia îi provoacă pe concurenţi să arate nu cât de bine ştiu să cânte, ci cât de bine ştiu versurile. Cu o structură menită să asigure buna dispoziţie a celor care participă la show, dar şi a telespectatorilor de toate vârstele, această emisiune reprezintă unul dintre formatele cele mai răspândite din lume.

            Cei care doresc să se înscrie la show-ul în care doar versurile contează o pot face deja pe pagina de casting http://casting.a1.ro/microfonie/ . Iar sâmbătă, 11 martie, doritorii se pot prezenta la preselecţiile care vor avea loc, începând cu ora 10.00, în Bucureşti, la Complexul Expoziţional Romexpo, din Bd.Mărăşti, pavilion D1, nr.65-67, sector 1.

Tags: