Show-ul „Cancan TV”, în curând la postul Acasă

Apropo.ro / 04.09.2012, 19:00
Show-ul
Show-ul "Cancan TV" va fi difuzat în curând la postul Acasă, de luni până joi, de la ora 22.00, și le promite telespectatorilor exclusivități, premiere din showbiz-ul românesc și mondenități la cote maxime, potrivit unui comunicat.

Timp de două ore și jumătate, în direct dintr-un platou amenajat special la Studiourile MediaPro din Buftea, telespectatorii „Cancan TV” vor fi prinși în vâltoarea celor mai discutate evenimente ale momentului.

Cele mai ascunse secrete nu vor scăpa de camerele paparazzilor de la „Cancan TV” și cele mai picante amănunte din viața celebrităților vor fi dezvăluite în premieră la postul Acasă.

Telespectatorii Acasă vor avea acces la viața celebrităților într-un spectacol plin de culoare, care combină senzaționalul, informația și emoția.

Astfel, de la ora 22.00, la postul Acasă se ridică cortina spre lumea mondenităților. De luni până joi, emisiunea „Cancan TV” dezvăluie în premieră cele mai interesante lucruri din viața vedetelor din România, iar de vineri până duminică, tot de la ora 22.00, Cabral și Mircea Solcanu le garantează telespectatorilor seri de weekend pline de noutăți din showbiz-ul românesc, la „Poveștiri de noapte”.