Show-ul „Mâncare pe care” debutează luni seară la Acasă

De: Ana Obretin / 04.04.2022, 15:00
Show-ul

Emisiunea „Mâncare pe care” își va face debutul luni, la ora 20:00, pe Acasă. Show-ul urmărește cinci persoane care se luptă pentru titlul de „cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

Cinci bucătari amatori vor concura pentru premiul de 5.000 de lei, găzduind în incinta propriei case o cină cu trei feluri de mâncare. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei menținute. Pentru a obține cel mai bun punctaj, fiecare participant se va baza pe cele mai inedite abilități culinare, dar și de ospitalitate, pe care le are, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă va fi Bebeto Yildirim, care este urmărit de 3,2 milioane de persoane pe TikTok, iar acesta va încerca să-și impresioneze oaspeții cu un meniu 100% turcesc. Totuși, una dintre femeile prezente se va arăta mai interesată de aspectul fizic al gazdei decât de mâncare, potrivit aceleiași surse.

Seara se va încheia cu o surpriză și cu o jurizare aprigă. Emisiunea „Mâncare pe care” poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

Foto: Pro TV