Show-ul „MasterChef” debutează miercuri seară la Pro TV

De: Ana Obretin / 12.01.2022, 12:56
Show-ul

Un nou sezon al show-ului „MasterChef” debutează miercuri seară la Pro TV. De la 20:30, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt pregătiți să ofere o șansă pasionaților de gastronomie.

Nu oricine poate ajunge în bucătăria MasterChef, iar concurenții trebuie să fie atenți la felul în care prepară ingredientele, să treacă peste emoții, să se încadreze în timp și, nu în ultimul rând, mâncarea să aibă gust și să-i facă pe cel puțin doi dintre chefi să aprecieze preparatul lor. Doar așa pot primi un șorț și oportunitatea de a merge în următoarea etapă a competiției, se arată într-un comunicat remis Apropo de Pro TV.

Deși au încredere în preparatul lor și sunt convinși că farfuria pe care au făcut-o poate lăsa gura apă oricui, presiunea pe care o simt unii concurenți în fața chef-ilor îi face să se îndoiască chiar și de cele mai sigure gânduri ale lor. La polul opus, vor fi și concurenți care vor încerca să-i sfideze pe chefi, însă consecințele nu vor întârzia să apară.

Prima ediție a show-ului este deja disponibilă pe platforma VOYO. Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

12 Războinici intră în provocarea „Survivor”, la Pro TV

Foto: Pro TV