Show-ul „Românii au talent” revine din 5 februarie în fiecare luni și vineri

De: Ana Obretin / 25.01.2021, 16:03
Show-ul

Show-ul „Românii au talent” revine la Pro TV din 5 februarie, în fiecare luni și vineri. Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de „Da” acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă.

Iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri. Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Despre noul sezon, Pavel Bartoș declară: Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”.

Smiley a spus că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

CITEȘTE ȘI: Sezonul al 11-lea „Românii au talent” debutează pe 5 februarie

Foto: Pro TV