Show-ul „Survivor România” a fost lider absolut de audiență luni seară

De: Ana Obretin / 22.02.2022, 11:29
Show-ul

Ediția de luni seară a show-ului „Survivor România” a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:00.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10,6 puncte de rating și 31,9% cotă de piață, față de locul 2, care avea de peste 2 ori mai puțin, înregistrând  4.6 puncte de audiență și 13,8% share. De-a lungul difuzării, peste 1,9 milioane de românii au urmărit un joc condus de Faimoși de la un capăt la altul, iar în minutul de aur, la ora 22:20, aproape 2,5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

Luni seară, Faimoșii și Războinicii au pornit pe traseu în lupta pentru Imunitate fără CRBL și Relu, care trăiau primele lor zile departe de triburi. Motivați după ce au pierdut un om săptămâna trecută, Faimoșii au început jocul incredibil, conducând cu 7 la 0. Chiar dacă Războinicii s-au apropiat, Marian Drăgulescu a adus victoria pentru echipa lui!

La proba pentru Imunitate Individuală, Războinicii au dat tot ce au avut mai bun, însă Blaze și Ștefania Ștefan au fost cei care au avut câștig de cauză. Astfel, în urma voturilor exprimate la Consiliul de Nominalizare, Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei au ajuns la decizia celor de acasă. Unul dintre ei va părăsi curând competiția!

Emisiunea continuă marți, de la 20:30. Ca de fiecare dată, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor „Survivor: Extrashow!”. O fostă concurentă „Survivor România” din sezonul trecut vine în emisiune pentru a comenta situația actuală din competiție!

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: Pro TV