Show-ul „Survivor România” a fost lider de audiență luni, cu aproape 2 milioane de telespectatori

De: Ana Obretin / 15.02.2022, 11:58
Show-ul

Ediția de luni a show-ului „Survivor România” de la Pro TV a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20.29 – 23.29.

Astfel, ]n rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10 puncte de rating și 27,5% cotă de piață, față de locul 2, care avea 6,7 puncte de audiență și 18,4% share. De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de românii au stat în fața televizoarelor, iar în minutul de aur, de la ora 21.32, au fost înregistrați peste 2,4 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis Apropo de PRO TV.

 După ce, săptămâna trecută, Faimoșii au reușit să obțină prima lor victorie în jocul pentru Imunitate, aceștia au intrat în joc cu speranța unui nou meci care să le asigure liniștea. Iar începutul părea de partea lor, însă Războinicii nu au renunțat, au egalat constant și au dus meciul spre o frumoasă ștafetă! La scorul de 9 la 9, Alex Delea și Ștefania au reușit să câștige în fața Elenei Chiriac și a lui Marian, aducând totemul victoriei în tribul Războinicilor.

În urma voturilor exprimate de colegi, Radu Itu, CRBL și Otilia au ajuns la votul telespectatorilor. Cine va părăsi competiția, fanii vor afla marți seară, de la 20.30. După finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor „Survivor: Extrashow!”, în care este invitată Ana Dobrovie.

CITEȘTE ȘI: PRO TV anunță că show-ul „Vocea României” revine

Foto: Pro TV