Show-ul “Te cunosc de undeva!” îşi alege finaliştii

De: Alexandra Necsoiu / 24.05.2017, 14:12
Show-ul “Te cunosc de undeva!” îşi alege finaliştii
Show-ul “Te cunosc de undeva!” îşi desemnează sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, la Antena 1, finaliştii celui de-al unsprezecelea sezon al transformărilor. După aproape patru luni de spectacol prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, la sfârşitul galei de sâmbăta aceasta, primii cinci concurenţi se vor califica în marea finală din 3 iunie.

Aşadar, în semifinală, Alex Vasilache va cânta în travesti şi o va imita pe doamna Gabi Luncă, una dintre cele mai mari interprete de muzică lăutărească, Anda Adam se va transforma în Bonnie Tyler, o cântăreaţă care uluieşte publicul cu forţa şi expresivitatea vocii ei, în timp ce Bianca Sârbu va fi… cel mai bun prieten al său din culise şi de pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu. Biu Marquetti va realiza un travesti spectaculos şi îl va imita pe artistul  originar din Mozambic, Afric Simone, Daniel Max Dragomir va trebui să-şi demonstreze toate calităţile de maestru al transformărilor, cu rolul său din această seară, curajosul belgian Stromae, în vreme ce Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor aduce pe scenă un fragment din musicalul “All That Jazz”, transformaţi în Roy Scheider şi Ben Vereen. Desprinsă parcă dintr-un film cu James Bond, Ruby va fi pentru o seară Peggy Lee şi va cânta nemuritoarea piesă “Fever”, Sore o va imita pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Nina Simone, în timp ce mezinul “Cuza”, va deveni Anthony Kiedis, solistul celebrei trupe Red Hot Chili Peppers.

 

Vocea Teodorei Sava, tânăra care va urca sâmbătă seara pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, s-a auzit pentru prima dată în emisiunea “Next Star”, când i-a uimit pe juraţi cu talentul ei. În semifinala show-ului transformărilor, Teodora va crea un moment muzical memorabil, alături de Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay.

Care va fi cea mai reuşită transformare a galei, dar şi cine vor fi cei cinci finalişti ai celui de-al unsprezecelea sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00, în semifinala “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.