Show-uri video pe Palatul Parlamentului și concert susținut de Parov Stelar, la iMapp Bucharest 2015

Apropo.ro / 13.07.2015, 15:00
Show-uri video pe Palatul Parlamentului și concert susținut de Parov Stelar, la iMapp Bucharest 2015
Echipe de artiști video din Mexic, Belgia, Germania, Rusia, Franța și România vor realiza șase show-uri pe fațada Palatului Parlamentului din București, iar trupa Parov Stelar va susține un concert la cea de-a doua ediție a evenimentului iMapp Bucharest, care va avea loc pe 19 septembrie.

Pământ, apă, aer și foc sunt elementele care compun conceptul creativ al concursului iMapp Bucharest de anul acesta, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Această secțiune a evenimentului s-a adresat comunității internaționale de artiști video, inclusiv celor din România. Dintre echipele din întreaga lume care au trimis propuneri, 37 de proiecte au îndeplinit toate criteriile de selecție, iar șase au fost desemnate câștigătoare.

AVA (Mexic), Dirty Monitor (Belgia), Urbanscreen (Germania), RadugaDesign (Rusia), Light Event Consulting (Franța) și Mindscape (România) vor realiza show-uri de câte 4 minute și 30 de secunde.
 

Evenimentul va debuta cu un concert susținut de grupul austriac electro swing Parov Stelar, care și-a anunțat deja prezența la București pe rețelele de socializare, iar în deschiderea acestuia va urca pe scenă Șuie Paparude.

De asemenea, o trupă de dansatori va prezenta o coregrafie luminoasă, interactivă, cu ajutorul unor costume inedite dotate cu becuri cu neon.

În aceeași seară, cele mai spectaculoase fotografii selectate în cadrul concursului stillMapp Bucharest 2015 vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului.

Sursa: MEDIAFAX