Dezvăluirile scriitorului Gigi Becali: suma uriaşă primită după moartea tatălui!

  • 14.04.2015
  • ● Vizualizări: 18720

În cele cinci cărţi publicate din închisoare, patronul Stelei povesteşte ce sumă uriaşă de bani a primit de la tatăl său pe patul de moarte.În "Becali şi Politica, începuturile", fosţul deţinut descrie pe larg originile familiei sale. Astfel, bunicii din partea mamei s-au întors cu valize de bani din America, iar când avea doar 9 luni, bătrânii din comunitatea de aromâni s-au hotărât să se mute pe pământurile din Pipera, pentru că erau fertile şi aproape de Capitală.

Un capitol important îl dedică tatălui său, anticomunist convins.

"Eu stăteam ca pe ace, să ies seara din casă sau să merg sâmbăta în oraş, la dans, iar tata îmi vorbea despre nu ştiu ce scriitor pe care securitatea l-a răpit sau l-a asasinat undeva în occident", a scris Becali.

"Pe patul de moarte mi-a spus: ţi-am lăsat bani, moştenire din America, o sută cincizeci de mii de dolari. Era un şoc, pentru că nu îmi închipuiam că cineva poate să atragă atâţia bani pe vremea aia", adaugă omul de afaceri.

Becali susţine că după moartea părintelui a avut o viziune. Şi-a înmulţit banii şi a cumpărat clubul Steaua, care făcea şi el parte dintr-un plan divin.

"Misiunea mea pe acest pământ este una dublă: de a aduce bucurie în inimile suporterilor stelişti, de a-i face mândri că sunt români; a doua, sfântă, de a arăta lumii întregi că nu partea materială este mai puternică, ci spiritul", spune Becali, citat de stirileprotv.ro.
 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații