În anii '90, era una dintre cele mai frumoase femei din România! Vezi cât de schimbată e acum

  • 05.04.2016
  • ● Vizualizări: 91731

De profesie model, Laura Stone s-a remarcat în 1999, când a prezentat Festivalul de la Mamaia. A urmat o carieră internaţională, dar în prezent fostul model este de nerecunoscut.

 


După ce a devenit celebră în România ca model şi a cochetat puţin şi cu o carieră muzicală, senzuala brunetă s-a mutat în Italia.

Şi acolo a impresionat cu bustul generos, talia de viespe şi, mai ales, cu picioarele lungi.Laura a participat, de altfel, la un concurs de frumuseţe în Italia şi a fost desemnată femeia cu cele mai lungi picioare din Peninsulă. Astfel a ajuns să defileze la prezentările marilor nume din industria modei: Armani, Versace sau Gianfranco Ferre.Printre cuceririle amoroase ale modelului din acea perioadă s-au numărat tenismenul Ilie Năstase, fotbalistul Ilie Dumitrescu, dar şi fostul ministru de finanţe, Daniel Dăianu. Laura s-a căsătorit  cu un chirurg italian, dar mariajul s-a încheiat după 5 ani.

În prezent, Laura Stone trăieşte în Elveţia, dar s-a îngrăşat şi nu mai are trăsăturile fizice care au făcut-o faimoasă.
 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații