Andreea Esca nu i-a iertat nici acum pe Cârcotaşi: «E ca şi cum eu te-am prins făcând ...»

  • 09.02.2017
  • ● Vizualizări: 4516

Andreea Esca nu i-a iertat nici acum pe Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă pentru difuzarea celebrei înregistrări cu momentul în care prezentatoarei TV i-a „scăpat” o înjurătură înainte de intrarea în emisie.

Prezentatoarea Ştirilor ProTV spune că la vremea respectivă a fost extrem de afectat de gestul "cârcotaşilor", pe care îl consideră un "exemplu de necolegialitate".

Cum s-au cunoscut Andreea Esca şi soţul ei Alexandre Eram. Vezi cum arătau la nuntă! - FOTO

Andreea Esca, dezvăluire emoţionantă: "Seara, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot să plâng"

Cum arată mama Andreei Esca în costum de baie! “Cea mai cool!”


"Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău", a declarat Andreea Esca, într-un interviu .

Prezentatoarea TV a declarat că nu a aflat cum a ajuns caseta la "cârcotaşi", dar crede că a fost o întâmplare.

"Nu ştiu şi nici nu mă interesează. Nu cred în scenarii, că a dat-o cineva, chiar cred că a fost o întâmplare, că o fi scăpat pe cablu şi a ajuns la ei. Nu cred că a făcut-o cineva în mod intenţionat. Sincer. Şi asta a rămas la fel ca şi cea cu salariul: într-un fel m-am remarcat şi eu cu glumele", a adăugat Andreea Esca.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații