Ce avere are Ilan Laufer? Are 8 case: “La 20 de ani am început să fac bani” - FOTO

Ilan Laufer are 33 de ani şi este noul ministru pentru Mediul de Afaceri, deşi a absolvit Academiei Naţionale de Educaţie Fizica şi Sport din Bucureşti.

Ce transformare! Fosta soţie a lui George,“tunată” de 20.000 euro. Imagini ÎNAINTE&DUPĂ cu Alina Laufer

Drama Alinei Laufer. În spatele imaginii perfecte se ascunde o mare suferinţă

Fosta soţie a lui Jorge a dat lovitura la MasterChef! A făcut shaorma cu de toate

Cum a făcut avere?

Potrivit click.ro, Ilan Laufer este unul dintre cei mai bogaţi demnitari din Guvernul Tudose. Deţine o casă în Corbeanca, cu o suprafaţă de 803 mp, două terenuri intravilane în aceeaşi localitate, de 1.840 mp. În plus, mai are şapte apartamente în Bucureşti, cu suprafeţe între 77, respectiv 105 mp, iar din închirierea a trei dintre ele, a încasat anul trecut peste 58.000 lei. Tot atunci, a vândut un apartament, pentru care a încasat 113.000 euro.

Deţine  un autoturism Mercedez Benz Clasa S şi o motocicletă Yamaha, precum şi trei ceasuri de lux, marcile Hublot (valoare declarata de 7.000 euro), Ulysse Nardin (6.000 euro) si Breitling (4.000 euro). De asemena, Laufer are un cont deschis la BRD, cu sold de 31.100 lei, dar şi un credit pe 20 de ani, de 250.000 de euro, luat în 2008.

”Mi-am dorit de mic să reuşesc, iar faptul că mi-am dorit foarte mult, asta a fost cheia succesului meu. La 20 de ani am început să fac bani”, a declarat Ilan Laufer, care a spus că a început să facă avere din închirierea spaţiilor comerciale.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații