Claudiu Niculescu, despre despărţirea de Diana Munteanu: “Am divorţat pentru că..."

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au divorţat la sfârşitul anului 2014.

Dacă Diana Munteanu a dat o mică declaraţie pe contul ei de Facebook cu privire la divorţ,, Claudiu a rupt tăcerea şi le-a spus prietenilor tot ce avea pe inima. “Am divorţat de Diana Munteanu pentru că nu ne mai potriveam! Relaţia dintre noi nu mai funcţiona de multă vreme şi poate aşa este cel mai bine pentru amândoi! Plecarea mea ca antrenor la Mioveni a dus la o ruptură definitivă! E greu după atâţia ani de căsnicie, dar aşa a fost să fie…”, s-a pâns Niculescu apropiaţilor.

Încă de la venirea lui Claudiu Niculescu la Mioveni era evident că el şi Diana vor ajunge la despărţire. “Era imposibil să mai fie împreună, pentru că se purtau extrem de ciudat pentru un cuplu. El a locuit încă de la început la un hotel din Ştefăneşti şi nu se ducea deloc acasă, la Bucureşti, în condiţiile în care, cu maşina, ar fi făcut maxim o oră şi jumătate până la vila lui. Doar doamna Munteanu a apărut pe la hotel, la primele lui meciuri, prin primăvara, iar de atunci, nu a mai văzut-o nimeni! În astfel de condiţii, cum să mai formeze o familie?!”, au spus prietenii lui Niculescu.

Claudiu Niculescu a uitat-o definitiv pe Diana Munteanu

“Dupa despartirea de Diana si tot scandalul care s-a iscat in acea perioada, Claudiu a preferat sa nu se mai implice serios in alta relatie. S-a concentrat luni de zile numai pe fotbal! Pana de curand, cand, i-a surprins pe toti in momentul in care a venit impreuna cu o fata frumoasa in cercul sau de prieteni si a stat in compania ei intreaga seara”, au dezvaluit persoane din preajma lui Niculescu!

Galerie foto

Comentarii
ABONARE