Iulia Vântur, lăudată în presa indiană! S-a întors în braţele lui Salman Khan şi...- FOTO&VIDEO

  • 28.11.2016
  • ● Vizualizări: 780

După câteva luni petrecute în România, Iulia Vântur s-a întors pe meleaguri indiene şi a început deja să lucreze la noi proiecte.

Mai exact, a intrat în studio pentru a înregistra o piesă alături de artistul Himesh Reshammiya, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Salman Khan. Practic, acest lucru înseamnă debutul muzical al Iuliei Vântur în India,

Piesa înregistrată „Every Night And Day” va fi inclusa în noul lui album, care se va lansa anul viitor. Iulia a fost laudată de Himesh în presa locală, acesta spunând că românca este talentată şi ca a învăţat să pronunţe foarte bine limba hindi. Pe reţelele de socializare a apărut şi o fotografie din studioul de înregistrări, unde Iulia se află la microfon alături de Himesh. Cântăreţul a declarat că a invitat-o pe Iulia să cânte alături de el după ce a ascultat-o interpretând o versiune complet nouă a unui şlagăr indian.

"Mi-a plăcut felul în care cântă şi am avut convingerea că este foarte potrivită pentru cântecul meu. Când i-am făcut propunerea, a acceptat pe loc", a dezvăluit cântăreţul, care a precizat că Iulia va cânta în hindi. 

El a mai spus că Iulia este o cântăreaţă profesionistă şi că a fost plăcut surprins de pronunţia şi tehnica ei

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații