Noi declaraţii acide! Ce i-a spus Mihaela Rădulescu rivalei sale - FOTO

În cea de-a doua ediţie a show-ului de dans, rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu, care ocupă funcţia de prezentator TV, şi Andreea Marin, jurată, a ieşit iar la iveală.

Cele două dive au avut din nou un schimb de replici răutăcioase. Impresionat de ţinuta Andreei Marin, Cabral a rugat-o să se ridice de la masa juraţilor şi să facă o piruetă, în admiraţia tuturor.

Duelul divelor! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au atacat în direct:"Aici eu sunt şeful!” „Aşa te las eu să crezi!” – FOTO&VIDEO

Detalii din culise! Ce nu s-a văzut la tv! Răduleasca şi Marin, replici usturătoare în direct şi discuţii private în culise – FOTO

Mihaela Rădulescu, apariţie răvăşitoare! Decolteul te hipnotizează - FOTO

„Vă invit la mine acasă!” Aşa arată “Paradisul” Mihaelei Rădulescu! Panorama îţi taie răsuflarea – FOTO

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

Mihaela Rădulescu, despre emisiunea cu Andreea Marin: "Eu fac diferenţa între..."

Momentul se pare că a cam deranjat-o pe Mihaela Rădulesc. Diva de la Monaco a înţepat-o pe "Zână". "Aş fi venit şi eu să o pup, dar am un virus şi mi-a fost frică să nu i-l dau. Bine că te-ai dus tu", a fost remarca făcuta de Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin a trecut peste moment şi a preferat să nu comenteze.

Apariţii vestimentare spectaculoase

Andreea Marin şi Mihaela Rădulscu au oferit aserară apariţii vestimentare spectaculoase.Vezi în galeria foto pentru ce ţinute au optat cele două vedete.

Galerie foto

vezi galeria 11 foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații