Shurubel: „Eu sunt naşpa la petreceri cu vedete”

De: Alexandra Necsoiu / 03.12.2018, 14:37
Shurubel:
În al nouălea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, care se difuzează luni, 3 decembrie, de la ora 22.00, Viorel Dragu are "doi invitaţi la preţ de unul": Ionuţ Bodonea şi Andrei Lăcătuş (Shurubel). Cei doi realizatori de matinal dau din casă de la metode inovatoare de a face duş până la ce le doresc rivalilor lor, Buzdugan şi Morar.

„Pentru mine, cea mai mare provocare în a mă trezi zilnic ora la 05.15 este să nu o trezesc pe logodnica mea. Sună alarma, o opresc imediat. Apoi mă duc în baie, trebuie să fac duş, dar să nu se audă. Ştii cum faci duş ca să nu se audă? Faci duş în genunchi, apa cade de mai jos, impactul cu cada e mai mic şi te şi rogi în acelaşi timp”, explică Shurubel. Replica lui Ionuţ nu întârzie să vină: „Pentru noi face el duş dimineaţa mai mult. Eu acum mă miram – nu ştiu cum de eu nu o trezesc niciodată pe logodnica ta”.

„Eu sunt naşpa la petreceri cu vedete. Ne mai invită casele de discuri. Ţinta mea principală e Marius Moga. De câte ori mă întâlnesc cu Marius Moga, tot timpul sunt beat. Nu există seară în care să mă întâlnesc cu Marius Moga şi să nu fiu beat. Am un fix să îi explic diferenţa dintre «Vocea României» şi originalul «The Voice», că publicul de la noi nu e pregătit pentru tipul ăsta de muzică, că e prea mult rock, deşi eu sunt rocker”, detaliază Shurubel.

Cât despre rivalii lor, Buzdugan şi Morar, Ionuţ şi Shurubel aşteaptă cu încredere ca aceşti realizatori să îmbătrânească destul de mult, „ca să putem şi noi să fim pe locul întâi”.