Şi-a adus soţia la ”iUmor” pentru a impresiona juraţii – Foto

De: Cristiana Trifu / 04.05.2018, 12:12
Şi-a adus soţia la ”iUmor” pentru a impresiona juraţii – Foto
Venit pentru a doua oară la ”iUmor”, duminică, de la 20.00, la Antena 1, pentru a impresiona juraţii, un concurent a aruncat în luptă toate atuurile, inclusiv pe soţia sa.

Andrei Gîrjob a revenit la ”iUmor” după ce apariţia sa în sezonul al doilea i-a crescut popularitatea. Mai mult, cu ocazia revenirii, Andrei a aflat că se situează pe primul loc în topul celor mai drăguţi concurenţi ”iUmor” făcut de Delia. De această dată, Andrei a încercat să ”fure” voturile juraţilor cu un număr de magie folosind cărţi de joc. Iar în încercarea sa de a obţine LIKE-urile necesare, Andrei Gîrjob a adus-o chiar şi pe soţia sa în public pentru a-l ajuta în numărul său cu… un sărut!

Dacă a reuşit iluzionistul să îşi îndeplinească scopul, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1. La finalul fiecărei reprezentaţii, cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.