Și-a aruncat copiii pe geam, pentru că se plictisise de ei!

De: Dragos Tanase / 25.06.2012, 13:40
Și-a aruncat copiii pe geam, pentru că se plictisise de ei!
O femeie din Rusia și-a aruncat cei doi copii, în vârstă de 4 și 7 ani, de la etajul 15 al blocului în care locuiau, deoarece... se plictisise să îi mai crească!

Vecinii au rămas șocați când au văzut corpurile neînsuflețite ale celor doi băieți pe asfalt.

„Eram lăngă geam când am auzit un zgomot puternic”, a declarat Tatiana Gumanyova pentru publicația Life News, care este vecină cu mama ucigașă. „Nu am dat atenție însă la scurt timp am mai auzit o bufnitură”, a completat ea.

Un alt vecin a declarat că mama celor doi băieți, Galina Ryabkova, a rămas calmă și a așteptat venirea poliției, mărturia acestuia fiind cutremurătoare: „M-a trezit soția și mi-a spus că au căzut copii de la etaj. Am fugit afară și am văzut cei doi băieți pe asfalt, în fața intrării principale. Chiar în acel moment, mama lor ieșea din scară. Am întrebat-o dacă aceștia sunt copii ei și a răspuns indiferentă… Â«da, i-am aruncat»”.

Poliția a arestat-o pe Galina, care a opus ceva rezistență, aceasta spunând că cei doi băieți ai ei, decedați, sunt acum „îngeri în rai”.

Investigatorii încă nu au reușit să afle concret motivul pentru acest act de cruzime îngrozitor din partea mamei, ancheta fiind în plină desfășurare.