Şi-a bãtut un cui în nas în finala „iUmor” – FOTO

De: Cătălina Matei / 05.06.2016, 00:00
Şi-a bãtut un cui în nas în finala „iUmor” - FOTO
La filmãrile ultimei ediţii „iUmor”, cei nouã finalişti ai emisiunii, desemnaţi de cãtre telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicaţia emisiunii au dat bãtãlia finalã în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro.

Momentul fiecãrui finalist implicã şi câte un jurat, însã decizia finalã aparţine, şi de aceastã datã, telespectatorilor. Mai exact, cei care au obţinut trei „Da” pentru momentul lor din finalã, intrã la vot prin SMS la 1313, echipa de producţie filmând câte un final pentru fiecare posibil câştigãtor. Votul va putea fi exprimat live, în timpul finalei, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Vlad Grigorescu, tânãrul de 29 de ani, care i-a cucerit pe juraţi în cea de-a noua ediţie a show-ului cu un numãr impecabil de magie combinatã cu mult, mult umor a revenit în finalã, aducând din nou buna dispoziţie pe chipurile tuturor celor prezenţi în salã. S-a râs mult, pânã în momentul în care a pus o întrebare: „Ştiţi ce se zice despre bãrbaţii cu nasul mare? Cã-şi pot bate cuie în nas!”. N-a ezitat prea mult şi a fãcut demonstraţia live, pe platoul de filmare, spre disperarea juraţilor care au mãrturisit cã nu pot privi momentul

„Mã surprinde de fiecare datã aria creativitãţii tale. M-am simţit ca în Vegas”, i-a mãrturisit Mihai Bendeac lui Vlad. Dacã va reuşi Vlad sã primeascã trei „Da”, pentru a putea intra la votul publicului, exprimat live prin SMS la 1313, telespectatorii vor putea afla urmãrind marea finalã, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

În urma voturilor exprimate în cadrul aplicaţiei „iUmor”, telespectatorii au decis cã în marea finalã a show-ului, ultima luptã se va da între Backstage Boys, Nae Nicolae, George Tãnase, Gabriel Gherghe, Paul Lungu, Ioan Bãdeliţã, Azaleea Necula, Trupa Obligo şi Vlad Grigorescu, câştigãtorii fiecãrei ediţii de pânã acum.